Article de PURP del mes de juny: “EL PURP (Partit de les Urbanitzacions de Puçol) vencedor indiscutible en el seu col·legi electoral”

Este és l'article de PURP de juny, titulat EL PURP (Partit de les Urbanitzacions de Puçol) vencedor indiscutible en el seu col·legi electoral. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Amb el 57,2% dels vots, ha sigut la força més votada en el seu col·legi electoral, triplicant al segon (PP) i 10 vegades més vots que el tercer i el quart (PSOE i VOX) i sent l'únic partit que, al costat del lleu repunt de PSOE, millora els seus resultats respecte a 2015.

cuadro-purp

Això, a més de concórrer amb un nou partit, al qual li hem donat una orientació estrictament local, respecte a l'anterior.

Després dels resultats de les eleccions municipals i ultimades les intenses negociacions mantingudes amb  els partits polítics que van obtindre representació municipal, amb possibilitats de formar govern, el Partit de les Urbanitzacions de Puçol, després de  valorar les diferents opcions existents, ha aconseguit un pacte de legislatura amb el Partit Popular de Puçol, que recull les reivindicacions pendents de les urbanitzacions que s'incloïen en el programa electoral del PURP. 

En conseqüència, en el ple extraordinari del dissabte 15 de juny, donem suport a la candidatura de Paz Carceller com a alcaldessa de Puçol, aportant de nou estabilitat a la governabilitat de tot el municipi de Puçol

José María Babé, serà el nou regidor d'Urbanitzacions i Seguretat Ciutadana a les urbanitzacions,integrant-se en l'equip de Govern.

Ens queda continuar treballant, amb il·lusió i en benefici de tots, per a aconseguir una legislatura eficaç i estable. I, com no, un tracte igualitari dels veïns que viuen a les urbanitzacions amb la resta de veïns del municipi. Alfinach i Monestirs també som Puçol.

Una opinió del Purp (Partit de les Urbanitzacions de Puçol)

 

04 Juliol 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres