Fins el dilluns 17 de juny està obert el termini d'inscripció per a La Dipu te Beca

Un estiu més, la Diputació de València convoca el seu programa de pràctiques formatives per a joves estudiants i, com totes les edicions anteriors, l'Ajuntament de Puçol se suma a la Dipu te Beca amb un total de 30 beques mensuals repartides entre juliol i agost de 2019. Les bases completes i la sol·licitud d'inscripció estan incloses al final d'esta notícia i han de ser presentades com a més tard el dilluns 17 de juny en el Registre de l'Ajuntament.

Amb l'objectiu de completar la formació dels estudiants en l'àmbit local mitjançant l'aplicació pràctica dels coneixements adquirits al llarg de la seua formació, el Butlletí Oficial de la Província del 4 de juny va publicar les bases del programa La Dipu te Beca 2019.

L'Ajuntament de Puçol s'ha adherit a la convocatòria i, en funció de la població, li corresponen un total de 30 beques d'un mes de duració (que poden convertir-se en 15 beques bimensuals), durant els mesos de juliol i agost de 2019, dotades amb 500 euros bruts mensuals, finançats al 80% per Diputació de València i el 20% restant per l'Ajuntament de Puçol.

Els becaris de la Dipu, segons els estudis que realitzen, poden realitzar la seua formació en les següents àrees municipals: informàtica, comunicació, ocupació, turisme, serveis socials, esports, econòmica i administració.

Els requisits que han de complir els sol·licitants són: ser major de 18 anys, estar cursant alguna formació oficial relacionada amb les matèries de les beques, estar al corrent de les obligacions tributàries i no estar gaudint d'una altra beca en el moment de realitzar les pràctiques de la Dipu te Beca. A més, tindran prioritat els qui que no hagen participat en este programa de pràctiques en edicions anteriors.

El termini de presentació és de cinc dies hàbils a partir de la publicació de la convocatòria, per tant es poden presentar les sol·licituds fins el dilluns 17 de juny inclòs, en el Registre General de l'Ajuntament de Puçol.

Les bases contemplen a més els criteris de valoració i la documentació completa que cal presentar juntament amb la sol·licitud. Per a qualsevol consulta, els interessats han de dirigir-se al Departament de Personal de l'Ajuntament.

Adjuntem les bases completes i el model de sol·licitud en PDF.

Informa: Sabín | Cartell: Sento Pascual

logo pdf Bases completes La Dipu te Beca 2019
logo pdf Sol.licitud d'inscripció 
+ INFO https://puçol.sede.dival.es/opencms/opencms/sede/documentos/solicitudes/

 

 

 

11 Juny 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres