Article d'Ara Puçol del mes de maig: “Mentides i més mentides”

Este és l'article d'Ara Puçol de maig, titulat Mentides i més mentides. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

L'actitud passiva i desinteressada de l'Equip de Govern, respecte als habitatges socials, ha passat dels límits imaginables, arribant a enganyar, amenaçar, amagar documentació i mentir descaradament a Puçol.

Vista la publicació de Levante-EMV el passat 3 d'abril, que denunciava la passivitat de l'Equip de Govern a posar a la disposició de les famílies necessitades els habitatges de propietat municipal, on este apuntava: «Els 3 habitatges habilitats han estat ocupats fins fa un parell de mesos» (quan la veritat és que ja estaven lliures abans del 2018), Ara Puçol va presentar la següent pregunta: Han realitzat vostés estes declaracions tal com reflectix el citat periòdic?

La seua resposta en el ple va ser: «L'Equip de Govern no ha d'explicar cap contingut de les seues declaracions» (en el minut 1:36:00, del ple del 29-04-19).

VISCA la transparència!

A continuació, van acusar el nostre portaveu d'haver passat documents confidencials a una periodista, perquè en el mateix article així se citava, concretament on posa: «La formació Ara Puçol ha denunciat que s'han registrat 22 sol·licituds per a estos habitatges entre 2015 i 2017, es basa en el document que li va facilitar l'Equip de Govern». On es llig clarament que no se li passa cap mena de document a la periodista.

Malgrat això, tant l'alcaldessa com la regidora d'urbanisme, seguien amb la falsa acusació: «Se li ha contestat pel mateix diari, està molt clarito el que vosté li va passar a la periodista; diu que vosté li va passar un document, això sí és clar». Davant eixa afirmació, se'l va convidar a l'alcaldessa a tornar a llegir eixe paràgraf, i només aleshores va ser conscient que no figurava en l'escrit la seua reiterada afirmació (cal veure la reacció de l'alcaldessa i la regidora d'Urbanisme, quan cauen en això, en el minut 1:49:00 del ple).

I ací ve la nostra reflexió: O no saben el que porten entre mans o no van entendre el que llegien, però això sí, van mentir en el ple i van mentir a la periodista (i amb això a la ciutadania), van mentir a l'oposició i també al veïnatge present.

Però el greu no és que mentira la nostra alcaldessa que ara acaba i no torna a presentar-se, el més greu és que ens va mentir la regidora d'Urbanisme, que és la persona que encapçala la llista pel PSOE per a les pròximes eleccions municipals.

Al nostre entendre, no han fet res en estos quatre anys per a posar a la disposició de la gent necessitada els habitatges municipals, malgrat la pressió d’Ara Puçol fent-los signar un document el 29-01-2018 (que han incomplit) on es comprometien explícitament a habilitar-les en un curt termini i s'han dedicat, més aviat, a allargar els terminis perquè coincidira la posada en marxa dels habitatges socials amb el període electoral i així apuntar-se el punt.

Demencial!

Una opinió d’AraPuçol

15 Maig 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres