Violència de gènere i mal ús del mòbil, protagonistes de la xarrada de la policia local a l'institut

Dimarts passat dia 16 d'abril, la Policia Local de Puçol va impartir dues xarrades sobre violència de gènere als alumnes de 4t d'ESO de l'Institut d'Educació Secundària. L'activitat forma part de l'àmplia programació d'actes desenvolupada des de l'Ajuntament de Puçol dins del Pacte contra la Violència de Gènere, que inclou formació i assessorament a veïns de totes les edats.

Una agent de la Policia Local va ser l'encarregada d'explicar a l'alumnat què és la violència de gènere, quins són els seus principals símptomes, com detectar-la i què fer quan un coneix casos d'este tipus. Tot això el dimarts 16 en dos torns, a les 9 i a les 12 hores, per a poder arribar a tots els alumnes que cursen 4t de secundària en el centre.

També se'ls va informar sobre conductes delictives en les xarxes socials i delictes contra la intimitat, en referència directa a un dels temes habituals en els centres educatius: l'ús inadequat del mòbil.

El Pacte contra la Violència de Gènere va passar a ser una competència local el mes de gener passat i, des d'aqueix moment, l'Àrea de Benestar Social s'ha encarregat de programar cursos, tallers i xarrades dirigits a tots els sectors de la població, comptant per a això amb la col·laboració de diferents departaments municipals, com el de la Dona, el de Joventut o el de Policia Local.

Informa i foto: Policia Local de Puçol

18 abril 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres