El dissabte 13, concurs social de cant d'ocells en l'antic camp de futbol

L'Associació Ornitològica El Passerell celebra el dissabte 13 d'abril, de 9 a 14 hores, el concurs social del club, una cita imprescindible per a tots els components en la qual es donaran cita més de 200 ocells sumant les quatre categories: cadernera, passerell, verdum i verdelló.

La cita està oberta a tot el públic que vulga acudir, encara que el concurs està reservat només per als 68 components de l'associació. Començarà a les 9 del matí, amb una primera tanda de cants, seguida d'una parada per a esmorzar i la segona fase de la prova.

La part competitiva està prevista que finalitze al voltant de les 13 hores, a continuació lliurament de premis i, per a finalitzar un matí de germanor, una paella en la qual participen tots els socis.

Com explica Joaquín Collado, president del Passerell: «Som 68 socis i esperem que estiguen tots presents, perquè per a poder tindre llicència de caça almenys han de participar en un concurs i el normal és que cada associat acudisca almenys al concurs social del seu poble».

Encara que els socis són 68, en realitat el concurs comptarà amb una participació entorn de 200 ocells, perquè cada membre pot acudir amb els quatre tipus d'ocells: cadernera, passerell, verdum i verdelló.

Informa: Sabín | Fotos: Sergio Maestro

196-canto-pajaros-3

12 abril 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres