Article de Pavalur del mes de març: “Urbanitzacions: «Deixades de la mà de... el seu Ajuntament»”

Este és l'article de Pavalur de març, titulat Urbanitzacions: «Deixades de la mà de... el seu Ajuntament». Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Els veïns de Puçol que viuen a les urbanitzacions no esperen del seu govern municipal més que evasives o subterfugis que justifiquen la seua inoperància i incapacitat per a resoldre els problemes que afecten l'àrea geogràfica d'Alfinach i Los Monasterios.

Una mostra més del menystinc al que es veuen sotmesos és la resposta davant les inundacions de la seua via principal d'accés (Camí Mangraners) i d'una de les seues avingudes principals (Camp de Morvedre), amb zones que s'inunden sempre que es produeixen fortes pluges i, en el segon cas, deixa incomunicat a un important nucli de població.

Greuge comparatiu quan veiem la resposta que el consistori dona, quan es tracta d'altres parts del municipi:

«... hem acudit a Brussel·les per a presentar el projecte... que reduirà el risc d'inundacions en el nucli urbà i camins»;

«... millora del drenatge en l'avinguda Molí de Vent per a evitar inundacions»;

«... finalitzen les obres que evitaran inundacions del barranc»;

«... s'inicien les obres d'un col·lector en el Camí La Mar per a evitar inundacions».

La resposta dels veïns arribarà en les pròximes eleccions municipals del 26 de maig, donant el seu suport al partit de les urbanitzacions, per a defensar els seus interessos.

Una opinió de Pavalur.

pavalur-inundada

04 abril 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres