Article de Ciudadanos del mes de març: “La millor opció és Ciudadanos”

Este és l'article de Ciudadanos de març, titulat La millor opció és Ciudadanos. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

A poc més d'un mes per a les eleccions generals i autonòmiques valencianes, i a poc més de dos per a les municipals i restants autonomies, ningú dubte que el panorama polític està més acolorit que mai, i no és perquè tots dos comicis esdevenen a la primavera, sinó per la fragmentació política a la qual assistim: ja no hi ha només esquerra i dreta, també extrema esquerra, extrema dreta i, per descomptat, centre, on queda perfectament enquadrat el nostre partit: Ciutadans.

Algú podria pensar que és positiu que els òrgans de govern estiguen formats per representants de tots els partits, la qual cosa vista en fred i des d'una perspectiva objectiva sembla que és veritat.

No obstant això, considerem baix la nostra modesta opinió, que res més lluny de la realitat. Tanta fragmentació només aconseguix que el vot es dissemine i moltes vegades acabe manant o dirigint un país els qui menys vots tenen; per a més inri poden arribar a ser partits radicals, que poden defensar interessos partidistes com l'independentisme, el masclisme, el racisme o l'antieuropeisme, i poden perdre completament la raó per la qual van arribar a eixa cadira o butaca: i que no és una altra que treballar pel bé comú; sí, treballar, per i per a tots, i no per i per a si mateixos i reunits.

No obstant això, tot sembla indicar que assistirem en aquests comicis a una composició «primaveral», plena de color; per això, és important confiar de manera «útil», donant oportunitat a qui encara no l'ha tinguda. Em referisc a Ciudadanos .

Coneixem àmpliament al PP, sinònim de corrupció; PSOE, ídem del mateix i a més amant dels partits independentistes; Podemos i les seues «filials», tot per al poble... però sense el poble; Vox, radicalitat en excés… i Ciudadanos, net, transparent, un partit de tots i per a tots i que mereix la seua oportunitat, per a demostrar el que val, la qual cosa sap, un partit capaç d'arribar a tots, és igual qui sigues, a què et dediques, allò que tingues, o en qui cregues.

Ciudadanos i els membres que ho formen som grans conciliadors, una cosa indispensable quan has de prendre decisions al costat d'altres formacions; el nostre objectiu és unir, escurçar eixes absurdes distàncies que la resta de partits semblen imposar als seus seguidors. En Cs ens agrada escoltar i ens agrada valorar el talent, i per descomptat, no agradaria molt estar.

Al capdavant poden continuar estant «els polítics de sempre», o Ciudadanos, l'únic partit net centrat i transversal.

Una opinió de Ciutadans.

04 abril 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres