Article del PSOE del mes de març: “Por qué no todo vale”

Este és l'article del PSOE de març , titulat Per què no tot val. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que és realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

És necessària la coherència política en estos moments, la temporada electoral ha donat començament i estem assistint a un vertader atac als pilars de la nostra convivència, on tot sembla ser que és vàlid, amb la condició de recollir un grapat de vots. Tant és així que, segons sembla, encendre la flama de la crispació social és l'única eina que alguns tenen per a greixar la seua maquinària electoral, donant per bo el que tots sabem que no és, ni per remei, un benefici per a la societat en la qual vivim.

En quin cap cap que es puga parlar en ple segle XXI d'armes per als ciutadans? Quin sentit té negar la innegable existència d'una xacra com la violència de gènere? Per què es pretén acabar d'una plomada amb el sistema educatiu o sanitari? Per què s'ha de vulnerar el dret de la dona a decidir sobre el seu embaràs?

Estes preguntes no deuríem ni plantejar-nos-les, si no fora perquè en el pla de la dreta d'este país s'ha decidit tornar a temps on la tele es veia en blanc i negre, o on les llibertats estaven més que retallades. Perquè miren, malgrat este intent de retrocedir en tot l'avançat, no hi ha més que continuar lluitant i fent veure a la gent que no és tanta la veritat que alguns propugnen com les mentides que els acompanyen, fràgil actuació d'alguns partits declarats democràtics que al·ludeixen a fets infames perquè les paperetes electorals caiguen del seu costat.

Ara bé, alguns encara estem obstinats a fer avançar el nostre país, la nostra comunitat i el nostre poble: sumemsempre, perquè pensar en positiu és pensar en les persones amb les quals convivim, creant ocupació, millorant el sistema sanitari, arbitrant lleis que avancen en drets socials, advocant per l'educació pública, de qualitat i gratuïta, i mai deixant desemparat a qui de debò el necessita.

Servisquen estes línies per a reconéixer la tasca que, durant els últims 4 anys, s'ha dut a terme per les diferents administracions, on, després d'una llarga i fosca política, s'ha tornat a la normalitat democràtica, la transparència, el suport a l'estat de benestar i el enriquiment dels valors que com a societat ens han fet avançar, però sobretot evolucionar.

Mai deixarem de seguir en la senda del creixement social, intentant sempre millorar el present que ens permeta construir un futur esperançador; a partir d'ara, només val mirar arrere o continuar construint i mirant cap avant.

Tots junts sumem.

Una opinió del Grup Socialista

03 abril 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres