Primavera a La Costera: Què fem amb el fem?

Els residus que generem suposen un gran problema mediambiental. Per a conscienciar sobre el seu impacte i potenciar hàbits sostenibles, Acció Ecologista-Agró Horta Nord llança la campanya Primavera a La Costera: Què fem amb el fem?. Esta iniciativa consta de cinc activitats que es realitzaran al paratge natural municipal de Puçol amb el suport de l’ajuntament i la col·laboració de BIOagradables, Astronomía Para Todos, Calderona Viva, Kyrios Educación i Preciós Plàstic València. La primera cita serà el dissabte, 6 d’abril, i consistirà a netejar l’entorn dels paellers d’esta muntanyeta de la Serra Calderona.

L’àrea recreativa dels paellers de La Costera de Puçol és la zona de més ús públic d’este paratge natural municipal. Per este motiu, també és el racó d’esta muntanyeta de la Serra Calderona on podem trobar més residus. Per això, el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord convoca la primera activitat de la campanya Primavera a La Costera: Què fem amb el fem? en esta àrea recreativa.

Amb la col·laboració dels companys de BIOagradables, et convidem a participar en una jornada de neteja de residus en l’entorn dels paellers. Este voluntariat mediambiental serà este dissabte, 6 d’abril, a les 10:30 hores. Si no saps arribar, tranquil. També pots acudir a les 10 hores a l’aparcament de l’estació de Renfe de Puçol, des d’on pujarem als paellers de La Costera.

La següent cita de la campanya Primavera a La Costera: Què fem amb el fem? serà el dissabte 4 de maig, quan hem organitzat una nova jornada d’observació astronòmica amb Amadeo Aznar (Astronomía Para Todos). Esta activitat inclourà una xerrada sobre residus espacials i per a participar cal inscriure’s enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Dóna’t pressa si vols vindre, perquè les places són limitades.

La tercera convocatòria de la campanya també serà en maig. Concretament el dissabte 18, quan ens visitaran els companys de Calderona Viva amb el seu taller infantil Una mar de plàstic. Per a participar en esta activitat per a conscienciar a grans i menuts sobre l’impacte dels residus marins, també cal inscripció prèvia. Et pots apuntar enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Finalment, en juny organitzarem dues activitats més. La primera serà El gran joc del viatge del fem amb Kyrios Educación el dissabte 1 de juny.

I l’última el dissabte 15 de juny, quan Preciós Plàstic València visitarà per primera vegada La Costera per a ensenyar-nos com es poden transformar els residus en objectes.

Si tens qualsevol dubte o necessites més informació de la campanya Primavera a La Costera: Què fem amb el fem?, iniciativa d’AE-Agró Horta Nord que compta amb el suport de l’Ajuntament de Puçol, pots telefonar al 691 077 424.

Informa: Miguel Crespo | Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sabín

199-actividad-en-la-costera-1

02 abril 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres