L'escola de Pasqua obri un doble termini d'inscripció per a cobrir un centenar de places

Des de l'1 d'abril està obert el termini d'inscripció per a l'Escola de Pasqua a través de la pàgina web i la seu electrònica municipal. Hi ha 70 places disponibles per a la inscripció via telemàtica. Posteriorment, s'obrirà el termini per a les 30 inscripcions de forma presencial, del 8 al 10 d'abril, en l'Espai Social Martínez Coll en horari vespertí. En total, 100 places disponibles.

Esta edició de l'Escola de Pasqua se celebra els dies 23, 24, 25 i 26 d'abril en les instal·lacions del col·legi públic Bisbe Hervás, als matins, de 9.30 a 13 hores. Va dirigida a l'alumnat de Puçol que estiga cursant des de 1r d'educació infantil fins a 6é de primària, i el preu d'inscripció és de 10 euros.

«L'escola manté la mateixa línia d'anys anteriors i seguix fidel al principi amb el qual va nàixer: oferir una alternativa lúdica i educativa perquè els pares puguen continuar treballant en períodes de vacances escolars, mentre els seus fills estan degudament atesos per monitors especialitzats. En definitiva, és un projecte municipal per a conciliar la vida laboral i familiar», recorda la regidora de Benestar Social, Mery Cortell.

La programació diària inclou jocs, manualitats, teatre, cançons populars i algunes sorpreses que s'ocupen de preparar els monitors a càrrec de cada grup d'alumnes.

Informa: Sabín Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sergio Maestro

sede electronica 1

 

01 abril 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres