Article d'Esquerra Unida del mes de gener: «Ni colps que dolguen ni paraules que ferisquen»

Este és l'article d'Esquerra Unida de gener, titulat Ni colps que dolguen ni paraules que ferisquen. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Estos últims dies ens hem quedat ojipláticos: els de la «extrema necessitat» s'han convertit en els principals defensors del col·lectiu LGTBI.

Proposen derogar la Llei orgànica Integral contra la Violència de Gènere, substituint-la per una Llei contra la Violència Domèstica que incloga a totes les persones en situació de vulnerabilitat, perquè la violència no té gènere i totes les víctimes els preocupen.

Segons el seu raonament, cal llevar el concepte masclista dins de la violència de gènere, entenem que per a protegir a este col·lectiu. Ens alegra molt este canvi, esperem veure'ls tan repentinats i amb les seues corbates verdes el dia de l'Orgull.

No obstant això, esta defensa contra el col·lectiu LGBTI no es tradueix en la mateixa defensa contra les dones: segons ells, es malgasten recursos, les prestacions dedicades a les dones maltractades són un incentiu per a les denúncies falses i s'introdueix en els centres educatius una ideologia que criminalitza a l'home i oblida altres violències.

Proposen aprovar un pla de foment de la natalitat que, com sempre que la dreta parla d'ajudes a les famílies, desgravaments a les famílies, a la llibertat de decidir… del que es tracta realment és de limitar el dret a l'avortament.

Proposen també reduir la despesa política i suprimir l'administració paral·lela, curiós quan al seu líder suprem no se'l coneix treball fora dels càrrecs polítics i pseudopolítics dins de fundacions sense cap activitat.

Posat a aprofundir en la demagògia també proposen expulsar als immigrants il·legals, no ens podem oblidar que els que obtenen mà d'obra barata aprofitant-se d'eixa necessitat són en la majoria dels casos eixos «empresaris» que porten la seua bandereta d'Espanya en la nina.

Ja han arribat, però el que sorprén és el ràpid que altres formacions de «centre dreta liberal conservador» i els de l'etiqueta «liberal, progressista, demòcrata i constitucionalista» s'han entés amb ells a Andalusia.

No serà que tots són la dreta de sempre?

«Cap home és el bastant bo per a governar
a qualsevol dona sense el seu consentiment»

Susan Anthony

Una opinió d'Esquerra Unida

24 Gener 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres