Article de Pavalur del mes de desembre: “Via ciclopeatonal: una legislatura perduda”

Este és l'article de Pavalur de desembre, titulat Via ciclopeatonal: una legislatura perduda. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Una legislatura perduda, perquè després de quatre anys tornem a la casella d'eixida: promesa d'un carril ciclopeatonal que unisca les urbanitzacions amb la platja.

Què ens diuen ara, desembre de 2018, diferent als que ens deien en 2015? Res. Tot està en la mateixa situació: en fase de projecte.

Qui coneix del nostre Ajuntament els detalls d'aquest projecte? Ningú.

Serà que no existix aquest projecte?

Perquè coneixem el projecte de connexió de la Via Xurra amb la d'Ulls Negres, un itinerari de més de 100 quilòmetres de ruta verda.

Este projecte contempla la construcció del tram de Puçol a Sagunt, però no el tram entre les urbanitzacions i l'encreuament del Camí de Llíria amb el Camí *Mangraners. Este projecte no contempla la passarel·la per a salvar l'A-7.

Quan el tripartit abans (PSOE-COMPROMÍS-EU) i bipartit ara (PSOE-EU), ens parlen del projecte existent, es refereixen a este, en el qual València, Puçol i Sagunt estaran units per una via ciclopeatonal, que deixa fora a les urbanitzacions de Puçol.

Les urbanitzacions se senten abandonades, menystingudes pel seu govern municipal, per al qual només existixen a l'hora de recaptar impostos.

Els veïns de Puçol que viuen a les urbanitzacions necessiten un Govern municipal que treballe i lluite per tots, sense discriminar a ningú.

Una cosa que fins ara no existeix.

Una opinió de Pavalur

21 Desembre 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres