Article del PSOE del mes de desembre: “Arenes movedisses?”

Este és l'article del PSOE de desembre, titulat Arenes movedisses?. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Davant els esdeveniments que en els últims mesos vivim a l'Ajuntament de Puçol hi ha la possibilitat que no siguem capaces, i parlem per nosaltres, d'entendre què és exactament el que passa, per què ens estem movent en el que col·loquialment se sol dir «arenes movedisses», perquè estem assistint a un vertader aparador de pugna de poder d'allò més irracional, per veure qui mana més en l'oposició.

És trist, potser per al nostre entendre sí que ho siga, perquè hem passat d'estar amenaçats per una moció de censura, a tindre sempre que suportar l'«altura política» dels qui no saben més que demanar dimissions i/o reprovar a un equip de Govern que treballa duro i dia a dia per tirar avant tot el treball que fa ja quasi quatre anys teníem encomanat per part de la ciutadania. No som «formiguetes» ni volem ser-ho, però tampoc contribuirem (i perdoneu l'expressió) a fer-li el llit a ningú.

El pacte de perdedors, que així ho van dir els membres del PP de Puçol (imaginem que hui ja no pensaren el mateix quan volen pactar amb Vox a Andalusia) va ser per a nosaltres un pacte pel canvi de la política irracional i austericida del PP.

Hui dia, aqueix pacte està totalment vigent per que el compromís adquirit, no s'ha mogut gens i, sobretot, perquè malgrat els envits desproporcionats i electoralistes de la dreta (per desgràcia hem d'incloure a Compromis ací) no ens acoquinaran ni gens ni mica.

Així doncs, prenem consciència (i nota) del que està ocorrent, de quin és el nostre vertader horitzó i volem traslladar a tothom que —amb els nostres errors i els nostres encerts— treballem dignament perquè el nostre poble puga continuar mirant al futur i, quan acabe la legislatura, almenys hàgem millorat el nostre poble amb millors serveis i infraestructures, amb major dinamisme en els nostres barris i, sobretot, sent referent d'una gestió que no ha fet més que posar a Puçol en el segle XXI.

Amb tot això, i atés que les dates així ho requereixen, des del PSOE de Puçol, volem desitjar-vos unes bones festes a tots i totes, al costat dels vostres familiars i amics, gaudint de la familiaritat d'aquests dies i contribuint a la il·lusió dels nostres xicotets.

Una opinió del Grup Municipal Socialista de Puçol

20 Desembre 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres