Arriba la primera Fira de Nadal: 15 i 16 de desembre en la plaça al costat de l'Ajuntament

Per primera vegada, l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP) organitza una fira de Nadal, que estarà situada els dies 15 i 16 de desembre, d'11 a 21 hores, en la plaça Joan de Ribera, enfront de l'Ajuntament. Dues jornades amb multitud d'activitats per a tota la família: tallers infantils, visita del Pare Noel, xocolatà, rifa solidària, actuacions musicals, bingo i les múltiples ofertes nadalenques dels comerços locals. T'esperem!

ACEP tanca l'any mantenint-se fidel a la seua filosofia per a promocionar el xicotet i mitjà comerç entre els veïns de la població: cada mes, una activitat diferent, ja siga un sorteig, una mostra, un concurs o una fira.

«Fins ara havíem organitzat algun cap de setmana amb activitats nadalenques en el Mercat Municipal el mes de desembre, en col·laboració amb els comerciants que tenen allí la seua ubicació», explica Gonzalo Alcácer, president de l'associació. «Però això és una aposta totalment diferent: díhuit carpes instal·lades en la plaça Joan de Ribera, amb multitud d'activitats per a tota la família, encara que amb especial atenció als més xicotets».

Tallers de manualitats, una bola de Nadal gegant amb el Pare Noel en el seu interior, pintacares, xocolata, rifes solidàries, actuacions musicals i fins i tot jocs benèfics solidaris amb l'Associació de Discapacitats formen la programació d'un cap de setmana intens, amb horari de matí i vesprada, per a rebre el Nadal amb un somriure.

Com a complement, una il·luminació nadalenca espectacular, instal·lada per primera vegada en la plaça enfront de l'Ajuntament i la possibilitat de gaudir de multitud de propostes per a tota la família sense haver de desplaçar-se a centres comercials o a València.

Com apunta Mónica Novejarque, secretària de l'ACEP: «Fins hui, mai s'havia celebrat una iniciativa comercial nadalenca en la població i mai s'havia creat un ambient nadalenc per a tota la família, que evitara als veïns haver de desplaçar-se a altres llocs. Esperem que tinga èxit, que els veïns gaudisquen i que es convertisca en una cita obligada tots els anys. Una cita amb la qual tanquem la nostra presència cada mes per a convertir Puçol en el centre comercial favorit de tots els veïns».

Programació de la Fira de Nadal:

Dissabte, 15 de desembre

11.00 hores: Taller manualitats a càrrec de l'ACEP.

12.00 hores: Taller manualitats a càrrec d'Imajocs.

17.00 hores: Bola Nadal amb el Pare Noel a càrrec de Mathena i Trespol.

18.00 hores: Pintacares a càrrec d'Imajocs.

18.30 hores: Xocolatà en carpa de Mel de Caramel, a càrrec de l'ACEP.

20.00 hores: Rifa solidària de l'ACEP.

Diumenge, 16 de desembre

11.00 hores: Pintacares a càrrec d'Imajocs.

12.00 hores: Actuació de ball de l'acadèmia En Moviment.

13.30 hores: Joc benèfic organitzat per l'ACEP.

17.00 hores: Bola de Nadal amb el Pare Noel, a càrrec de Mathena i Tespol.

17.30 hores: Taller de manualitats a càrrec d'Imajocs.

18.00 hores: Escola de Ball Leo Molina.

18.30 hores: Xocolata en la carpa de Mel de Caramel.

19.30 hores: Rifa organitzada per l'ACEP.

Informa: Sabín |Cartell: Sento Pascual

11 Desembre 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres