«Vesprada de la tardor» en Centre Social d’El Vallet

Divendres passat 30 de novembre va tindre lloc, al Centre Social d’El Vallet, la Vesprada de la tardor, activitat dirigida als més menuts del municipi i a les seues famílies. Allí van poder gaudir d’un berenar en el que van ser protagonistes els fruits típics d’aquesta estació (carabasses, raïm, pomes, peres,…) i després realitzaren un taller d’activitats plàstiques que van consistir en elaborar un gran arbre que havia perdut les fulles per l’arribada de l’estació i, posteriorment, repoblar les branques amb fulles de bons desitjos.

L’acte va comptar amb la participació d’un gran nombre de xiquets, que passaren una vesprada divertida de jocs i activitats junt amb els seus majors, en un espai de participació en què es fomentava un temps d’oci educatiu, lliure i saludable.

A més, va col·laborar en l’activitat la Fundació Solidaria TAI i van acudir a donar el seu suport les regidores Mery Cortell i Eloísa Rosa.

El projecte Vallet: barri responsable i solidari està cofinançat per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i el Fons Social Europeu.

Informa: Equip Vallet |Fotos: Sabín

fotos face

817-tarde-otonyo-vallet-2

07 Desembre 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres