Article de Pavalur del mes d'octubre: “Les urbanitzacions també existeixen”

Este és l'article de Pavalur d'octubre, titulat Les urbanitzacions també existeixen. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

L'any passat, procedents del superàvit pressupostari, es van repartir 924.000 € en deu projectes que, curiosament, cap va incloure actuacions directes en l'àrea geogràfica de les urbanitzacions.

Com és ben conegut, les nostres urbanitzacions tenen les voreres i vials en un estat lamentable, res comparable al qual tenen les de la resta del municipi i que representen un seriós perill per als vianants i els més de 3.000 vehicles diaris que circulen per ells. Estat que, personalment, han verificat tant la regidora responsable com la pròpia alcaldessa.

En el ple municipal del 29 de gener, PAVALUR va presentar una esmena als Pressupostos de 2018 sol·licitant destinar 118.000 € per a la reparació de 1.610 m2 de voreres públiques.

L'Equip de Govern va retallar més del 50% de la inversió sol·licitada, però l'alcaldessa, Lola Sánchez, va assumir públicament en eixe mateix ple (29/01/2018) el compromís d'atendre estes prioritats de les urbanitzacions en les pròximes Inversions Financerament Sostenibles (IFS).

Les urbanitzacions porten 10 mesos esperant «que els toque» la reparació de les voreres aprovades i en el passat ple municipal del 29 d'octubre vam comprovar, de nou, que l'alcaldessa no té paraula i deixa una altra vegada a les urbanitzacions fora de la distribució de les Inversions Financerament Sostenibles.

Sorprén la resposta de l'alcaldessa en este ple al regidor de PAVALUR: «les dues pistes del poliesportiu a les quals es destinen les inversions les pot usar tot el poble».

Vol això dir que exclou a les urbanitzacions del poble, al no considerar les seues voreres i viàries part del municipi i que no poden ser usades per tot el poble?

Sra. Alcaldessa, no es pot anar mendigant un vot per a aconseguir la INVESTIDURA o aprovar els pressupostos i després faltar als compromisos i/o paraula donada.

Entén per què l'hem reprovada, Senyora Alcaldessa?

Una opinió de Pavalur

07 Desembre 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres