Article de Compromís del mes d’octubre: “Quatre per al sac, i el sac en terra”

Este és l'article de Compromís d’octubre, titulat Quatre per al sac, i el sac en terra. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Cada ple que passa és més evident la incompetència de l’actual l’alcaldessa i dels seus quatre regidors i regidores (PSOE+EU).

El Ple de dillluns, dia 26, passarà a la història com el ple en què ha canviat les regles del joc a meitat de partit. Fins ara els grups polítics presentàvem mocions que eren debatudes i dictaminades en les comissions informatives. Ara l’alcaldessa ha decidit aplicar estríctament el Reglament d’Organització Municipal, i qualsevol moció que no s’ajuste a este reglament, és anul·lada i retirada de l’ordre del dia. Mai ningú havia actuat tan dictatorialment com ho està fent l’actual alcaldessa, i més tenint en compte que està manant amb una minoria absoluta de 5 representants.

Però en l’oposició hi ha 12 regidors i regidores, que faran el possible perquè les mocions s’incloguen en l’ordre del dia i siguen debatudes i votades en el ple. En l’últim ple, Compromís per Puçol presentà dues mocions. Una per a demanar la rebaixa de l’IVA, del 21 al 10% per als instruments musicals, que afecta les bandes de música com el CMI Santa Cecília de Puçol. I l’altra per a poder estacionar als carrers Noisiel i Tomás y Valiente per la congestió de vehicles a la zona del Centre de Salut i Casa de Cultura. Esta última el PSOE la votà en contra, ja es poden imaginar per què.

Què podem esperar d’una alcaldessa, reprovada per la majoria de la corporació, encara que ella s’ho agafa com una distinció? O d’una regidora d’Urbanisme considerada la pitjor regidora d’urbanisme de Puçol? O d’un regidor de Sanitat i Agricultura que ha estat més de mig any per averiguar la titularitat del Camí de l’Assagador, tallat al trànsit després de tres anys? O d’una regidora d’Educació que és capaç de telefonar a la Diputació de València perquè retire una subvenció de 230.000 € al CEIP Bisbe Hervàs? No havia coincidit mai tanta incompetència junta! Però què podem esperar d’una alcaldessa que diu ser d’esquerres i alhora censura en el Notícies de Puçol les crítiques dels partits de l’oposició?

Com solem dir a Puçol «Quatre per al sac, i el sac en terra».

Una opinió de Compromís per Puçol

05 Desembre 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres