Article d’Ara Puçol del mes d'octubre: “Carta oberta de donya Katerin Vasatova”

Este és l'article d’Ara Puçol de novembre, titulat Carta oberta de donya Katerin Vasatova. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Ara Puçol continuem estant pels ciutadans de Puçol; ens ha arribat una carta d'una veïna que demana que se li aclarisca un assumpte que afecta als ciutadans d'este poble i davant la falta de solució passem a compartir:

Carta oberta de donya Katerin Vasatova

Bon dia.

Tinc la concessió de la cafeteria de Casa de Cultura.

He parlat del meu cas amb altres partits polítics, però fins ara cap s'ha involucrat tal com ho fa ARA PUÇOL, donant-li visibilitat.

Porte un any demanant la nul·litat d'una clàusula en el meu contracte, que no estava inclosa quan el vaig signar, per la qual cosa ni tan sols la vaig poder avaluar abans de signar-lo.

Eixa clàusula me la van imposar als 3 mesos de signar el contracte. Fa esment a una fórmula màgica de com cobrar-me el consum de llum. Jo dispose del meu propi mesurador, no comptador oficial. Abans de signar el contracte, que se'm va fer a correcuita, sempre se'm va dir que jo pagaria els quilowatts gastats, però mai se'm va parlar d'incloure en aquell rebut les despeses fixes generals. El sentit comú assenyala que la referencia deu ser el preu de quilowatt que marca la xarxa elèctrica espanyola i no el preu que s'inventa el tècnic municipal, la Regidora d'Urbanisme i l'Alcaldessa.

La clàusula diu que en el meu rebut cal incloure totes les despeses fixes, d'un edifici tan gran com és la Casa de la Cultura, sumant les despeses del cinema i el seu manteniment, i així puja a 32 cèntims el quilowatt, què és més del doble dels 13 que marca xarxa elèctrica. Per si això fóra poc, els rebuts que se'm passen al cobrament, no tenen ni format legal de factura, ni IVA desglossat, la qual cosa fa que no els puga incloure en la meua comptabilitat. Per tot això m'he negat a pagar els dos últims trimestres.

Tot l'exposat ho he reclamat diverses vegades a l'Ajuntament, però no he tingut resposta i ara, a conseqüència d'això, m'embarguen tots els vins d'honor que els faig.

Després d'estar insistint tres mesos, per fi em vaig reunir amb l'Alcaldessa, amb la Regidora d'Urbanisme i el tècnic municipal, i el resultat, després de patir els crits i els colps en la taula de l'alcaldessa, va ser nul.

Enguany he presentat diverses instàncies a l'Ajuntament queixant-me, però no s'han molestat ni a contestar-me.

És totalment inviable pagar 1.100 € de rebut de llum.

La cafeteria, que hauria de ser servei del poble, així és totalment inviable. Així no es pot continuar donant servei al ciutadà, per molt que es treballe sota mínims per a estalviar llum, com ja va ocórrer en el camp de futbol.

Com a últim recurs vaig portar al ple de l'Ajuntament el meu problema, però tampoc he obtingut cap resposta per part de l'Ajuntament. Només m'ha quedat el redactar la present carta i intentar fer-la pública en els mitjans. Gràcies per llegir-me!

Una opinió d'Ara Puçol

06 Novembre 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres