Article de Pavalur del mes de setembre: “Els parcs d'esplai caní del tripartit”

Aquest és l'article de Pavalur de setembre, titulat Els parcs d'esplai caní del tripartit. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Segons el nostre tripartit governant (PSOE-Compromís-EU) a Puçol hi ha tres parcs d'esplai caní: en el nucli urbà, a la platja i a les urbanitzacions.

Però si visiten els suposats parcs canins, es trobaran amb un solar barrat, sense aigua, amb algun banc per a asseure's i alguna paperera.

És això el que el tripartit entén per parc d'esplai caní?

Pavalur entén per parc caní un espai tancat on els gossos, sempre acompanyats pels seus amos, puguen mantindre's àgils mitjançant l'exercici i interactuar amb altres gossos; entenem que el recinte ha de disposar d'equipaments com a aparells d'exercicis, font per a gossos, papereres i dispensadors de bosses, i que ha de comptar, per tant, amb unes condicions adequades perquè els gossos puguen córrer, fer exercici i gaudir. Entenem que deu ser un espai públic que permeta la trobada ciutadana i la convivència.

Per tant, a Puçol no hi ha parcs d'esplai caní!

Això és una mostra més de la ineficàcia de l'Equip de Govern Municipal, incapaç d'atendre les demandes dels seus veïns.

Una opinió de Pavalur

655-parque-pucol-2

30 Octubre 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres