El Vallet i Santa Marta organitzen un cap de setmana de celebracions conjuntes

Enguany no s'han presentat joves voluntaris per a organitzar les Festes de Santa Marta, la segona parròquia de Puçol, per la qual cosa al final han sigut els responsables del projecte El Vallet els qui han organitzat activitats per als més xicotets i també un sopar popular, com a forma de continuar les activitats d'integració sociocultural en el barri.

«No han vingut joves enguany, així de senzill», explica Vicente Gozálvez, rector de Santa Marta. «En anys anteriors hi ha hagut joves, adults i fins i tot els educadors del centre júnior, però en aquesta ocasió no. Així que ens hem limitat a programar els dos actes fixos de la celebració de la nostra patrona: la missa i la processó del primer diumenge d'octubre, festivitat de Santa Marta».

La falta de temps i el cost econòmic que al final implica organitzar alguns actes, per més que les despeses siguen mínimes, han sigut determinants perquè la parròquia només organitze els seus dos actes religiosos centrats en la patrona de l'hostaleria.

Com a complement, «hem organitzat aquestes activitats conjuntes per a afavorir la convivència entre els veïns, amb jocs per als xiquets i un sopar per a tota la família, una fórmula que ens permet continuar potenciant la convivència entre tots els veïns», afig Mery Cortell, regidora de Benestar Social i responsable del projecte El Vallet, un lloc per a conviure, que compta amb el suport de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

Programació d'actes de les festes Santa Marta – Vallet:

Divendres, 5 d'octubre:
17.30: Jocs infantils, en la plaça Ramón y Cajal.
21.00: Sopar popular, en la plaça Ramón y Cajal.

Diumenge, 7 d'octubre:
12.00: Missa, en la parròquia Santa Marta.
20.00: Processó, pels carrers del barri.
En finalitzar, castell de focs artificials.

Informa i fotos: Sabín

688-cena-santa-marta

 

05 Octubre 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres