WhatsApp És Puçol, la forma més còmoda de seguir les novetats de les festes dia a dia

Al desembre passat naixia el WhatsApp És Puçol: un mitjà d'informació a través del mòbil, al qual es poden sumar tots els veïns simplement enviant la paraula «alta». El servei està format per llistes de difusió amb dades útils per a no perdre's cap acte: agenda, actualitat, vídeos, emergències i avisos d'última hora. A punt de començar les festes patronals i populars, ha aconseguit ja la xifra de 1.250 subscriptors.

La posada en marxa del WhatsApp municipal a la fi de 2017 vi a completar una oferta informativa que inclou el periòdic mensual Notícies de Puçol, tres pàgines webs (municipal, joventut i casa cultura), i les publicacions en paper (fullets, cartells, mupis…).

Al mateix temps, existeixen altres canals perquè els veïns a més d'informar-se també puguen contactar amb l'Ajuntament (Facebook, Twitter, YouTube, bústia de suggeriments…) o realitzar gestions (seu electrònica, portal de transparència).

L'objectiu fonamental és arribar als veïns amb la major rapidesa i comoditat i per a això hi ha una eina fonamental: el mòbil.

«Sempre portem el mòbil damunt, per la qual cosa un servei personalitzat de WhatsApp permet enviar les novetats directament a cada veí que ho desitge, ja que és gratuït i immediat», apunta Lola Sánchez, alcaldessa i responsable del Departament de Comunicació.

El WhatsApp És Puçol es basa en llistes de difusió: prou agregar el número 610 177 900 a la teua llista de contactes, envies un WhatsApp a aqueix mateix número amb la paraula «alta», reps la confirmació de la teua subscripció amb un missatge i a partir d'aqueix dia reps informació diària.

«Al maig ja havíem aconseguit els 800 subscriptors, però va entrar en vigor la nova Llei de Protecció de Dades i des del Departament de Comunicació van haver de començar de nou, des de zero, seguint les noves pautes establides», recorda l'alcadesa. «Encara que a l'estiu el creixement ha sigut espectacular i en a penes tres mesos hem superat els mil veïns, una xifra que creix a mesura que s'acosten les festes, un moment ideal per a estar al punt de totes les novetats per WhatsApp».

Recorda: estar al dia és molt fàcil, només has d'agregar el 610 177 900 a la teua llista de contactes i enviar un WhatsApp amb la paraula «alta»… i si algun dia ja no t'interessa el servei, no et preocupes, n'hi ha prou amb enviar la paraula «baixa». Ràpid, còmode i gratuït.

Informa i fotos: Sabín | Cartell: Sento Pascual

201-romeria-cabecol-2

28 Agost 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres