Opinió d'agost de Pavalur: «El tripartit es fotografia»

Aquest és l'article de PAVALUR d'agost, titulat «El tripartit es fotografia». Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

 

El tripartit municipal (PSOE-Compromís-EU) ha aconseguit, encara que semble increïble, fer bons als anteriors governs municipals.

Les seues lluites de poder internes, buscant el protagonisme i la foto fàcil, ens han mostrat la seua ineptitud i incapacitat de gestió.

«Mare de Deu que em quede com estava», era l'esperança de les urbanitzacions en l'inici de la travessia, quan Enric Esteve (Compromís) va agafar la vara de comandament, amb el suport del tripartit i de Llaura Puçol.

Dos anys en l'alcaldia amb dues mesurades estreles: canviar l'himne regional per a no «ofrenar noves glòries a Espanya» i vetar les misses en el local social de la platja.

Passats els seus dos anys de glòria, va arribar l'hora (molt a la seua pesar) de passar la vara de comandament a Lola Sánchez (PSOE) qui, al no comptar amb el suport de Llaura Puçol, va posar en seriosa dificultat el pacte de govern, perquè necessitava un vot d'alguna de les tres forces polítiques restants: PP, C's o PAVALUR.

PAVALUR va ser de nou garant d'estabilitat, permetent la continuïtat de l'equip de Govern fins a finalitzar la legislatura i a Lola Sánchez aconseguir l'Alcaldia amb el suport del nostre regidor, José María Babé, i amb el compromís de donar el mateix tracte als veïns de les urbanitzacions que als del nucli urbà.

Doncs bé, amb Enric Esteve «ens quedem com estàvem» i amb Lola Sánchez, com la seua gestió està sent nul·la, el tracte rebut per les urbanitzacions no és ni millor ni pitjor que la resta de la població.

Aquesta és la fotografia del tripartit: NUL·LA GESTIÓ i les urbanitzacions donant gràcies perquè «em quede com estava».

Una opinió de Pavalur

23 Agost 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres