La Residència de la Tercera Edat obri les seues portes als seus amics, familiars i als festers

Els festers i festeres de 2018 van visitar la Residència de la Tercera Edat el 21 d'agost. Els joves es van presentar amb els noms, cognoms, malnoms i l'arbre genealògic complet, com els agrada als majors. Va ser el primer acte d'una variada programació que la residència té preparada durant les festes de la població.

Comencen les festes patronals i populars de Puçol i per això els joves han volgut visitar la Residència de la Tercera Edat, han aprofitat per a presentar-se i convidar a tots a gaudir de les festes.

Els majors no es volen quedar fora d'aquestes festes, per la qual cosa des de la Residència han organitzat les següents activitats: el 3 de setembre aniran a les 11 hores a la parròquia dels Sants Juanes a la Missa dels Xiquets, tindran una trobada intergeneracional amb els més xicotets de la localitat.

El dimecres 5 de setembre, a partir de les 12 rebran en la Residència la visita dels Festers Joves amb els seus cavalls engalanats. I, finalment, el divendres 7 de setembre els majors eixiran a fer una passejada per la localitat a esmorzar, a més de veure als festers en la tradicional visita a Destil·leries Pla a partir de les 12 hores.

Des de la Residència estan desitjant passar uns dies especials i divertits eixint de la rutina amb les festes patronals. Però, també conviden a tots els familiars i amics perquè s'acosten i gaudisquen d'aquests dies juntament amb ells.

Informen: María Portalés i Lourdes Escribano | Fotos: Residència de la 3a edat

fotos face

599-festeros-en-residencia-3

 

23 Agost 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres