El 10 d'agost la Selecció Sahrauí i el primer equip de la UD Puçol disputaran un partit

El 10 d'agost se celebrarà un partit entre el primer equip de la Unió Esportiva de Puçol i la Selecció Sahrauí. Es durà a terme en el camp de futbol José Claramunt. A més, es celebrarà una roda de premsa el mateix dia a les 11 del matí en l'Espai Jove.

El partit es durà a terme dins del marc de la campanya d'una “camiseta por niñ@”, del programa de Vacaciones en Paz. L'objectiu és la promoció de la Selecció de Futbol Sahrauí pels esdeveniments internacionals que aquests faran en representació del Sàhara Occidental. Unes altres de les mesures per a aquesta promoció són els partits amistosos que es juguen amb diferents clubs d'Espanya per a poder aconseguir la signatura d'un agermanament.

A més, l'alcaldessa Lola Sánchez, juntament amb altres representants de la corporació rebran a l'Ajuntament a la Selecció Sahrauí, moment en el qual se signarà el conveni d'agermanament amb la UD de Puçol.

La Federació de la Selecció de Futbol Sahrauí, en col·laboració amb l'Associació per a la Solidaritat amb el Món (ASOM) i l'Ajuntament de Puçol, donaran una roda de premsa, el mateix dia del partit, en l'Espai Jove a les 11 hores, on explicaran amb més detall la finalitat del partit. Comptaran amb la presència de Jira Bulahi, delegada del Front Polisario per a Espanya.

Informa: María Portalés

573-previa-partido-sahara-2

02 Agost 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres