El club d'atletisme de Puçol posa el fermall a la seua millor temporada fins al moment

Els campionats d'Espanya d'atletisme en categoria màster i cadet es van disputar a Vitòria i Castelló, respectivament, el cap de setmana dels dies 30 de juny i 1 de juliol. José Luis Pérez, Pau Ortega i Clara Izquierdo, esportistes del club d'atletisme de Puçol, van participar en les trobades i van posar el fermall a la temporada; amb diferència, la millor del club.

A Vitòria, en la pista de Mendizorroza, es va aconseguir fins ara el millor assoliment d'un atleta del club per part del saltador José Luis Pérez Bayarri, que es va classificar en setena posició empatat amb el sisé. Això va suposar la plaça de finalista amb un millor salt de 6 metres i 16 centímetres, la seua millor marca d'enguany.

Estar entre els huit millors saltadors d'Espanya es considera plaça de finalista, per la qual cosa la temporada ha sigut extraordinària tant en pista coberta com a l'aire lliure.

En Castelló es va competir a un gran nivell. En primer lloc, Pau Ortega Martínez va aconseguir la seua millor marca de l'any en els 100 metres amb 11” 74 i a dues centèsimes de ficar-se en les semifinals per temps. Fins i tot atletes amb pitjor marca es van ficar per llocs en tenir la sort que la seua sèrie fóra més lenta.

Va competir molt bé, amb una eixida explosiva, però una ensopegada en el sisé suport ho va desequilibrar, li va impedir millorar eixa marca... i estar en semifinals en el seu primer campionat d'Espanya. La seua temporada ha sigut magnífica; es tracta de l’atleta de Puçol que més ràpid ha corregut els 100 metres en la seua categoria i, amb esta progressió, és un esportista capaç de córrer dins d'uns dos o tres anys en categoria júnior. Sens dubte, per davall de 10” 85.

Per la seua part, Clara Izquierdo Daudén va participar en les sèries de 300 metres i, encara que un poc nerviosa al ser el seu primer campionat d'Espanya, va competir donant-ho tot. No va poder millorar la seua marca de 42” 65, però li espera un gran futur, també en la prova de 400 metres. Ha sigut la seua millor temporada amb dues medalles, una selecció i un campionat d'Espanya.

Sens dubte, ha sigut la millor temporada del club amb diferència, ja que s'han aconseguit importants assoliments malgrat ser un club xicotet i encara en formació quant a pista es referix. El pròxim any promet ser-ho molt més.

Informa: Jacinto Gonzálvez | Fotos: Club d'Atletisme Puçol

09 Juliol 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres