Una tortuga torna al mar, un any més, durant la celebració del Dia del Medi Ambient

Puçol va celebrar el dissabte 16 de juny l'acte que commemora el Dia del Medi Ambient amb una jornada que va incloure la neteja del fons marí costaner, els espigons i la flora dunar. En total, van col·laborar 60 voluntaris en terra i 18 bussejadors. A més, la platja del municipi va ser testimoni, per seté any consecutiu, de la solta d'una tortuga en el mar.

«L'afluència de persones va ser molt destacable, es van regalar 80 samarretes als voluntaris que van participar en la neteja», detalla Ximo Huerta, president del Club de Busseig Trotafons, organització que va coordinar l'esdeveniment.

«Com sempre, tot el fem estava localitzat en els espigons. Tota la resta estava molt net; però, després de 7 anys, este punt continua sent el niu de tot tipus de residus: plàstic, draps, samarretes velles… traiem d'ací el 60% de la fem de la platja».

La solta de la tortuga «va ser un acte multitudinari». Acció Ecologista-Agró, l'Ajuntament de Puçol, Radio Club l'Horta Nord, la Fundació Oceanogràfic, Ràdio Puçol i Dani Surfpuçol van col·laborar en l'esdeveniment.

Informa: Nicolás D’Opazo | Fotos: Sabín

466-dia-medio-ambiente-5

21 Juny 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres