La 26a promoció d'alumnes del col·legi American School of Valencia es gradua

La comunitat escolar d'American School of Valencia es va reunir el passat divendres 1 de juny per a celebrar la marxa d'una nova promoció d'alumnes, la classe de 2018. La Cerimònia de Graduació i Lliurament de Premis va tenir lloc en el campus d'esta escola a Puçol i va comptar amb la presència de familiars, amics i el professorat de High School, que volien expressar el seu reconeixement als estudiants en este pas final.

La cerimònia va tindre una sèrie de discursos inicials pronunciats pel president del Consell de Govern de l'ASV, el doctor Alberto Domingo; el director del col·legi, Michael Smith; el Principal de High School, Christopher Johnson; i la presidenta de l'Associació d'Antics Alumnes, Blanca Simón. Tots ells van animar als estudiants a començar la vida universitària amb il·lusió i els van convidar a afrontar amb decisió els reptes humans i professionals del segle XXI.

La promoció de 2018 és la número 26 en la història d'American School of Valencia. Des de 1993, més de 1.000 estudiants s'han graduat en esta escola internacional, l'única de la Comunitat Valenciana que impartix el currículum nord-americà sota els estàndards de l'educació internacional.

Informa: Carlos Minuesa | Fotos: American School of Valencia

fotos face

435-graduacion-asv-4

20 Juny 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres