El XII Triatló de Puçol atrau 450 triatletes en edat escolar

El XII Triatló de Puçol atrau 450 triatletes en edat escolarAmb la plaça de la Rosa dels Vents com a centre neuràlgic de les proves, el dissabte 26 de maig es va disputar la XII edició del Triatló de Puçol, valedor per al Campionat Provincial, que va comptar amb 450 triatletes que van nadar entre espigons, pedalejaren en els carrers de la platja i van córrer pel passeig marítim agrupats per categories, des de cadets, passant per infantils, alevins i benjamins, fins a finalitzar amb els de multiesport i el lliurament de premis.

«L'organització va ser perfecta, millor que mai», celebra Ian Portalés, coordinador de l'escola de Tripuçol, una de les entitats participants en este esdeveniment. «Vam acabar cap a l’una menys quart; la policia i Protecció Civil van fer que tot fóra molt ràpid».

Encara que l’oratge no acompanyava el dia anterior a la prova, l'estat i la temperatura del mar durant el dia 26 van ser els adequats perquè els xiquets i xiquetes pogueren nadar. «Tots els anys s'ompli; el triatló de Puçol és un dels únics que s'efectuen en la platja, els altres es duen a terme en piscina». Els incidents de la carrera no van anar més enllà d'alguna caiguda amb bicicleta.

A més, «vam comptar amb la participació de paratletes, ja que també van competir 8 xiquets amb capacitats reduïdes». Les tres primeres persones de la classificació masculina i femenina de les categories de cadet, infantil i aleví van obtenir trofeus, així com al primer xic, la primera xica i el primer esportista local que va arribar a la meta. «Tots els participants en benjamí i multiesports van rebre un diploma».

En definitiva, els joves atletes van poder posar en pràctica la seua destresa i gaudir de l'esport en la platja de Puçol.

Informen: Nicolás D’Opazo i Sabín | Fotos: Pepa Deogracia

409-triatlon-puçol-3

05 Juny 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres