Fins a l'11 de juny, presenta la teua sol·licitud per a participar en «La Dipu te Beca» este estiu

El termini de presentació de sol·licituds per a participar en La Dipu te Beca, projecte emmarcat en el programa de pràctiques formatives per a joves de la Diputació de València, ja està obert i finalitza el dilluns 11 de juny. Fins llavors, les persones interessades que reunisquen els requisits poden presentar les seues instàncies en el registre d'entrada de l'Ajuntament de Puçol. Enguany, es disposa de 16 beques mensuals durant juliol i agost en diversos departaments del consistori.

La beca es pot sol·licitar en les àrees d'informàtica, ocupació, turisme, comunicació, serveis socials, econòmica, esports i administració. En la convocatòria s'establix una dotació bruta mensual de 500 euros per la realització de 20 hores de pràctiques setmanals, als quals s'aplicaran les retencions legals que corresponguen.

Per a participar, és necessari tindre més de 18 anys i estar cursant actualment ensenyaments oficials com cicles formatius o de formació professional; ensenyaments universitaris oficials de grau; diplomatura o llicenciatura; ensenyaments artístics superiors o màster oficial. Els estudis especificats en les bases estan relacionats amb l'àrea en què s'exerciran les pràctiques.

Els aspirants hauran d’entregar documents com la matrícula que prove que estan cursant els ensenyaments oficials que al·leguen i la fotocòpia compulsada del seu expedient acadèmic corresponent al curs immediatament anterior al que es troben cursant en el moment de la sol·licitud per a acreditar els requisits de la convocatòria.

A més, també farà falta presentar una fotocòpia compulsada dels documents que proven els mèrits, entre els quals es troben el veïnatge en el municipi de Puçol, la nota mitjana de l'expedient acadèmic, coneixement del valencià, formació complementària, situació socioeconòmica, el nivell de formació acadèmica i no haver participat amb anterioritat en el mateix programa de beca.

De fet, durant el període de la concessió, no s'ha d'estar gaudint d'una altra beca o ajuda d'esta finalitat o anàloga. Els becaris i becàries també es comprometen a no desenvolupar cap activitat laboral durant el període en què disfruten de l'ajuda.

«Les beques naixen per a completar la formació d'estudiants de la població, facilitant-los realitzar pràctiques durant els mesos de juliol i agost en l'ajuntament», explica la responsable de l'àrea de Personal Lola Sánchez. «Enguany, es convoquen 16 beques mensuals que poden adjudicar-se en alguns casos als mateixos estudiants els dos mesos, segons les necessitats de cada departament».

És possible accedir a tots els requisits en el PDF adjunt i en la seu electrònica. Si vols posar a prova les teues habilitats en l'ajuntament este estiu, pren nota: consulta les bases i presenta la teua documentació fins al dia 11 de juny en el registre municipal.

Informa: Nicolás D’Opazo Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sabín

logo pdf Bases de «La Dipu te Beca» 
logo pdf Document de la convocatòria
logo pdf Instància a omplir de «La Dipu te Beca»

 

01 Juny 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres