Seguix el ritme de «Divendres a l'Espai» i unix-te a la festa de la primavera del dia 13 d'abril

No et pots perdre el pròxim Divendres a l'Espai! L'Espai Jove de Puçol acull el divendres 13 d'abril, en la seua proposta mensual d'activitats d'oci dirigida a joves d'entre 11 i 16 anys, un berenar i una discomòbil a partir de les 17.30 hores. Esta festa de la primavera se suma a l'oferta de tallers dirigits a persones d'eixa mateixa franja d'edat que es proposen al llarg d'estos mesos. Les inscripcions per als pròxims, sobre RPG maker i laboratori d'Arduino, es realitzen entre els dies 16 i 23 d'abril des de la seu electrònica.

Els i les joves de Puçol tenen gust per la música, tal com han fet saber a través dels seus suggeriments a la Regidoria de Joventut. En resposta a les seues demandes, un discjockey assistirà al Divendres a l'Espai del dia 13 d'abril i posarà els temes que demanen, mentre disfruten d'un berenar i refrescos.

La discomòbil forma part de l'oferta d'activitats d'oci per a jóvens que, una vegada al mes, s'organitza en l'Espai Jove de Puçol. A més, s’afegix als tallers dirigits a persones de la mateixa franja d'edat, entre 11 i 16 anys, que es proposen durant el mateix període.

De fet, les inscripcions als tallers de RPG maker i laboratori d'Arduino es duran a terme entre el 16 i 23 d'abril en la seu electrònica. La primera activitat s'efectuarà els dies 27 d'abril i 11 de maig, mentre que la segona s'organitzarà els dies 1 i 15 de juny. Ambdues propostes són gratuïtes i es realitzen de 17.30 a 20.30 hores en l'Espai Jove.

«Entre les activitats mensuals dels Divendres a l'Espai i les sessions dels tallers, els joves disposaran d'una oferta en què els temes relacionats amb noves tecnologies es combinaran amb oportunitats d'oci», indica Xavier Alcácer, regidor de Joventut.

Estigues pendent, perquè a poc a poc se n'aniran anunciant les inscripcions als pròxims tallers i les següents propostes de Divendres a l'Espai. Si t'interessa fer algun suggeriment, posa't en contacte amb la Regidoria de Joventut o visita el departament, situat en la Casa del Bou.

Informa: Nicolás D'Opazo | Cartell: Ares Escorial | Fotos: Sabín

245-primavera-espai-2

12 abril 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres