Els veïns de Puçol ja coneixen als festers d'enguany

El dissabte 24 de febrer es va celebrar la presentació d'hivern dels festers de la Mare de Déu al Peu de la Creu d'enguany. Com és habitual, l'acte va començar en la parròquia de Santa Marta, on els festers joves van arreplegar als infantils i, acompanyats de tabal i dolçaina van realitzar un cercavila fins a una església dels Sants Joans abarrotada, on es van donar a conèixer els organitzadors de les festes d'enguany.

Com és habitual, en comptes d'accedir directament a l'església, els festers es van dirigir a la capella de la Mare de Déu, on esperaven que els anaren cridant des de l'altar per a desfilar davant el públic que omplia els Sants Joans, les autoritats locals i els sacerdots de les dues esglésies de la població.

Els primers a desfilar van ser les 15 parelles de festers infantils, un poc nerviosos com és habitual en la seua primera desfilada en públic, però al mateix temps amb la il·lusió i la ingenuïtat que els proporciona la seua curta edat.

Els festers infantils d'enguany són: Carlos Angulo, Inma Gimeno, Pablo Marí, Cristina Martos, Ainhoa Rodríguez, Celia Martínez, José Ramón Bolumar, Ruth Pérez, Mar Lahoz, Óscar Moreno, Irene Lazo, Iván Martínez, Alba Benlloch, Silvia Alonso, Aitor Puchol, Sergio Escamilla, Ana Sancho, Juan Sancho, María Almela, Héctor Muñoz, Joan Félix Piquer, Raúl Díaz Malaguilla, Alberto de Jesús Fabuel, Arnau Manel Sabater, Lucía Castillo, Sergio Cabezas, Triana Segura, Ángel Vergara, Carmen Guijarro, Ángela Prieto i María Barres.

Els representants dels festers del passat any, José Antonio Esteve i María Jesús Esteve, van anar els encarregats de rebre a les 8 parelles que enguany prenen el relleu de les festes de setembre.

Estes parelles són: Marcel·li Ruiz i Lourdes Alpuente, Josep Sanjorge i Paula Sebastiá, Sergi Vivas i Natalia Juárez, Jaume Candelas i Marta Llácer, Jorge Teodorio i María Ferrer, Eric Soriano i Cristina Ballester, Borja Beltrán i Anna Sebastiá, i, finalment, la parella de caps dels festers formada per Adrián Torres i Gema Sanchis.

Amb tots els festers presents, va arribar el torn dels agraïments (a Laura Sebastiá i María José Beltrán, les xiquetes encarregades de portar els detalls per a cada fester) i dels discursos: el president de la Confraria, Juan Ribelles; el regidor de Festes, Juan Miguel Bayarri; i per a finalitzar, el sacerdot dels Sants Joans, Ismael Ortiz.

La presentació va finalitzar amb tots els presents cantant l'Himne de la Mare de Déu.

Informa i fotos: Sabín

fotos face

fotos face

fotos face

fotos face

fotos face

149-presentacion-festeros-5

 

05 Març 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres