L'eurodiputada Marina Albiol es reunix amb treballadores en vaga de Dulce Hola

La portaveu d'Izquierda Unida a Brussel·les, Marina Albiol, i el regidor d'Esquerra Unida en l'Ajuntament de Puçol, Juanjo Manzaneque, es van reunir amb les treballadores en vaga de Dulce Hola el dimarts 20 de febrer en el consistori. Ambdós es van preocupar per la seua situació i l'eurodiputada es va comprometre a portar una pregunta sobre els drets dels treballadors al Parlament Europeu.

«Les treballadores de Dulce Hola porten des de desembre en vaga. S'ha aplicat un expedient de regulació d'ocupació a 14 d'elles, però hi ha hagut dades errònies per part de l'empresa i algunes no han pogut arreglar els seus papers per a cobrar la desocupació», relata el regidor Juanjo Manzaneque.

Junt amb la diputada en el Parlament Europeu, Marina Albiol, es va preocupar per «la difícil situació que patixen estes treballadores». Juanjo explica que «fa 3 mesos que no cobren el sou, només volen el seu salari i poder treballar. Les 11 que han quedat en l'empresa estan sense cobrar. Han de pagar la seua casa, menjar, llum… i no reben el sou que l'empresa els deu. No demanen gens extraordinari, només una cosa que els pertany».

L'eurodiputada «es va comprometre a portar una pregunta sobre els drets dels treballadors al Parlament Europeu, en concret, referent a Dulce Hola», assenyala el regidor.

Informa: Nicolás D'Opazo | Fotos: Sabín

146-dulce-hola-eurodiputada-1

23 Febrer 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres