Divertix-te en anglés amb Caxton College en el Mercat de Colón

Els més menuts, junt amb els seus pares, podran viure una experiència educativa lúdica visitant el Mercat de Colón el dissabte 17 de febrer de 12 a 20 hores. Si vols que els teus fills passen una estona divertida en un ambient britànic, on practicar l'anglés, visita la recreació d'un aula que ha organitzat Caxton College sota la temàtica dels Animals de la selva.

Al llarg del dia, els xiquets que s'acosten a l'aula a l'aire lliure podran participar en multitud d'activitats didàctiques, totes en anglés, dirigides per dues professores britàniques d'Educació Infantil de CaxtonCollege.

En un espai dissenyat per a jugar i aprendre per mitjà de diferents àrees sensorials, els xiquets escoltaran contes clàssics en anglés, dissenyaran titelles, faran animals amb envasos reciclables, crearan corones, es disfressaran i investigaran animals i plantes naturals entre moltes altres activitats lúdiques.

Amb esta experiència didàctica CaxtonCollege desitja compartir amb la societat un sistema pedagògic, que impartix en les seues aules infantils diàriament, i que es basa en el joc com a mitjà creatiu fonamental en el desenvolupament intel·lectual, benestar emocional i habilitats socials dels alumnes menors de cinc anys.

Informa: Caxton College | Fotos: Marcus Hofferer

16 Febrer 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres