Els alumnes de American School construeixen una cadena de gestos per a la campanya «Kindness Challenge»

Els alumnes de primària de American School of València han completat el «repte de l'amabilitat» o Kindness Challenge, una acció que els ha ajudat a entendre el poder transformador de l'amabilitat en les relacions personals. La campanya ha combinat un repte visual (crear una cadena amb tires que contenen testimoniatges dels alumnes) amb activitats de lectura i escriptura amb les seues professores i amb les orientadores de Elementary School.

El Kindness Challenge va començar l'1 de febrer amb el muntatge d'un panell que, sense revelar les regles del repte, avançava l'objectiu final de l'acció. Uns dies més tard es van repartir tires de cartolina on els xiquets havien d'anotar, al llarg d'una setmana, gestos positius rebuts d'altres companys. Cada dia, abans d'acabar les classes, s'arreplegaven aquests testimoniatges per a unir-los en una gran cadena que s'anava penjant en el hall central de l'edifici escolar. La meta final, cobrir tota la sala, es va aconseguir el divendres 9 de febrer.

La reflexió que suggereix aquesta «cadena» ha sigut recolzada en l'aula amb lectures, redaccions i videos relacionats amb l'amabilitat i amb la importància de construir relacions personals positives a través de xicotets gestos. L'activitat va ser coordinada per les student teachers, estudiants del grau d'educació a Estats Units que desenvolupen les seues pràctiques formatives en el ASV.

Informa: Carlos Minuesa | Fotos: American School of Valencia

113-gestos-asv-1

16 Febrer 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres