L'equip de bàsquet de Puçol disputa la final de Copa del 23 al 25 de febrer

L'equip de bàsquet Mywigo Puçol acaba d'ascendir a Preferent i ha arribat al final de la primera volta en primer lloc, amb una sola derrota i la resta victòries. Per tant, jugarà el play-off de la Copa Sènior Masculí Preferent de la competició, del 23 al 25 de febrer, a Ondara.

Els jugadors de Puçol es reuniran en la localitat amb el CB Torrevieja Salut, Joventut Requena i Jujuju Aquacenter NB Xàtiva B. Els quatre millors equips de la primera volta es disputaran un títol de campió que, a més d'erigir victoriós a un d'ells en la competició, garantirà el seu ascens a Autonòmica per a la següent temporada; sempre que, a la finalització de la lliga, ocupe una de les quatre primeres places del seu grup.

Ondara, a més de ser seu d'este esdeveniment, albergarà el Curs d'Entrenador FBCV Nivell 2 que es va a desenvolupar en la província d'Alacant. Miguel Ángel Fernández, president del Club Esportiu Basquet Puçol, lamenta que, després de tot, «la final no es vaja a celebrar a Puçol. Jugar a casa hauria sigut una gran manera de comptar amb el suport del públic».

Informa: Sabín y D'Opazo | Fotos: Sergio Maestro

087-club-baloncesto-1

08 Febrer 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres