La benedicció d'animals de Sant Antoni, a migdia del diumenge 18 de febrer

La tradicional benedicció d'animals en honor a Sant Antoni se celebrarà a Puçol el pròxim diumenge 18 de febrer davant de la porta de l'església dels Sants Joans a partir de les 12 hores. Primer passaran les criatures més xicotetes i, a continuació, els cavalls. La gent que acudisca amb els seus animals rebrà un obsequi beneït pel sacerdot.

«Els animals, sobretot els cavalls, es reuniran en la Plaça del País Valencià», explica José Vicente Sanchis, president de la Associació de la Benedicció d'Animals de Sant Antoni de Puçol. «Després, recorrerem Mariano Amigó i baixarem fins a l'església».

Les persones que s'animen a anar i passen amb el seu animal «rebran un obsequi beneït pel sacerdot. Els que porten un cavall obtindran un detall extra», afegix. Així mateix, prega puntualitat, ja que l'acte començarà a migdia i es preveu que finalitze al voltant de les 13.30 hores.

En primer lloc, «passaran els animals xicotets i, sobre les 12.30 hores, els cavalls. Depén del temps, esperem que faça bon dia i no ploga».

El president detalla que enguany compten amb un cartell en homenatge al seu company Amadeo. «Érem 8 persones en l'associació; un altre veí s'ha apuntat per a ajudar-nos. Tots els que vulguen inscriure's en el col·lectiu estan invitats, no hi ha problema», anima José Vicente.

Informa: Nicolás D'Opazo | Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sabín

059-bendicion-2017-2

06 Febrer 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres