Rocío García i José Abril, subcampions a València en la Interprovincial Infantil de Judo

El Club Esportiu Olimpic de Puçol va participar en el Campionat Interprovincial Infantil puntuable per al Campionat d'Espanya el passat dissabte 3 de febrer en el pavelló Benicalap de València. Rocío García De Prados va quedar subcampiona en la categoria de menys de 36 quilograms, mentre que José Abril Sanz va fer allò propi en la categoria de menys de 60 quilograms.

Es va tractar de la segona jornada dels tres enfrontaments que estan tenint lloc durant estos mesos: el primer, a Alacant; el segon, a València; i el tercer serà a Castelló. «Se celebrarà d'ací a un mes; el que més punts tinga, anirà al Campionat d'Espanya», va explicar Roverlein Portella, entrenador dels judokes.

«Va anar molt bé», va recordar l'entrenador. A més, «estos dos competixen a nivell interprovincial cada dissabte en el centre de Tecnificació de la Federació de Judo, a València. Allí, els millors esportistes es reunixen, per a vore com van, i per a fer campionats».

Rocío i José posen en pràctica les seues habilitats en el club Olimpic. «José va començar en el col·legi Bisbe Hervás i, al passar a l'institut, va continuar en el gimnàs», va detallar Roverlain; qui, junt amb el seu fill Rover Portella, entrena als joves.

Informa: Nicolás D'Opazo | Fotos: Roverlein Portella

088-subcampeones-de-judo

06 Febrer 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres