Molí de Vent rendix homenatge als orfebres en la presentació de la seua falla

La Casa de Cultura va ser l'escenari de la presentació de la falla Molí de Vent, dissabte passat 27 de gener. L'acte va servir per a conéixer els nous presidents i falleres majors, a més de retre homenatge els orfebres, que són els encarregats de realitzar els guarniments i la pinta de les falleres. En representació d'este gremi, va estar present Miguel Ángel Bertomeu.

Els dos presidents ixents (Sergio Moreno i Alejandro Garceso), junt amb les dos falleres majors del passat any (Yasmina Corachán i Aitana Moreno), van ser els encarregats de rebre als components de la falla d'enguany, amb menció especial a què seran representants de Molí de Vent enguany: Jesús Castelló (president), Maribel Romero (fallera major), Alejandro Garceso (que repetix com a president infantil) i Ariadna Manjón Olmedo (fallera major infantil).

Sobre l'escenari, una gran joia servia de decorat a la desfilada dels components de la falla i, al mateix temps, un actor representava en uns dels cantons el treball diari de l'orfebre.

Després de la presentació oficial va haver-hi sopar i festa reservades als components de la falla.

Informa: Sabín | Fotos: Sonia Pineda

fotos facefotos face080-presentacion-moli-3

06 Febrer 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres