El tàndem de llengües, una oportunitat per a millorar el teu anglés i conéixer persones de llocs molt diversos

La primera reunió del tàndem d'anglés i espanyol va convertir el bar de la Casa de Cultura en un punt de trobada internacional el passat dijous 1 de febrer, a les 19 hores, al reunir a 15 veïns de Puçol interessats a posar en pràctica els seus coneixements d'idiomes. Els seus orígens eren d’allò més divers, ja que no sols va haver-hi espanyols, sinó persones de procedències tan variades com a Estats Units, Àustria, Rússia o República Txeca.

Un ambient distés i agradable va regnar en el primer dels intercanvis d'idiomes que se celebren els dijous a les 19 hores en el bar cafeteria de la Casa de Cultura. La presa de contacte inicial va aconseguir que els assistents s'animaren a parlar amb les persones que s'asseien al seu voltant, i inclús formaren alguns grups, i passaren una bona estona al mateix temps que practicaven idiomes.

L'organitzadora del trobada, Cristina Ibáñez, va valorar positivament la reunió, a la que van acudir més persones de què es preveia. Ni l'edat ni la nacionalitat, que van ser molt variades, van suposar un impediment per a disfrutar de l'experiència.

«Va ser divertit, estic contenta amb la participació. La gent era oberta i va haver-hi un esforç per entendre als altres. Totes les persones tenien ganes d’aprendre i es van aproximar a l'activitat d'una manera positiva, sense prejudicis».

No sols es tracta de l'idioma, «també és una manera de conéixer gent», va apuntar. No cal deixar que la timidesa et tire arrere; amb esforç, es pot viure una experiència molt gratificant. «Jo he estat molt a gust».

Les reunions tindran lloc tots els dijous, a les 19 hores, en el bar cafeteria de la Casa de Cultura. El tàndem compta amb grup de Facebook: https://www.facebook.com/groups/TandemInglesEspanolPuzol/.

A més, Héctor, un dels assistents, hi ha estat preparant altra trobada de persones interessades a practicar anglés i espanyol, per al que tampoc es requerix un nivell específic. L'activitat, situada en un dia diferent, també és gratuïta. La seua primera reunió serà el dimarts 6 de febrer a les 18.30 hores en el café Atelier.

A Puçol, no perdes l'oportunitat de practicar idiomes i conéixer gent!

Informa: Nicolás D’Opazo | Fotos: Sabín

fotos face

081-tanden-5

02 Febrer 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres