El 3 de febrer, més d'un centenar de gimnastes competixen en el Trofeu Mediterrani

El Trofeu Mediterrani de Gimnàstica Rítmica, en el qual competixen 22 clubs de diferents poblacions valencianes i un total de 110 gimnastes de diferents categories, celebra la seua primera fase el pròxim dissabte, 3 de febrer, de 9 a 14 hores, en el Palau d’esports de Puçol. La jornada comença amb les categories inferiors i finalitza amb l'actuació de les gimnastes de nivell nacional, i és la primera activitat del 25 aniversari del Club Gimnàstica Rítmica Puçol.

A la primera cita del Trofeu Mediterrani han confirmat la seua assistència aquests 22 clubs: Alberic, Angels, Barri del Crist, Bunyol, Cabrioles (Mislata), Catarroja, Ciutat de Carlet, El Puig, Guadassuar, Itveca (Torrent), L'Eliana, Llíria, Loriguilla, Manises, Move it (Xiva), Puçol, Ribera Alta (Alzira), Ritmoliva, Sedaví, Silla, Volantí i Xàtiva.

A les 9 del matí comença l'escalfament general i mitja hora després la primera part del trofeu, amb la presència de les gimnastes més xicotetes. En finalitzar la seua actuació, sobre les 11.30 hores, lliurament de premis de les categories inferiors per a evitar que hagen d'esperar diverses hores.

I a continuació la resta de categories, fins a les gimnastes de nivell nacional, les quals també tenen el lliurament de guardons en finalitzar, aproximadament sobre les 14 hores.

«No és complicat organitzar el trofeu, encara que porta molt treball de preparació i coordinació», apunta Vicente Munera, president del Club Gimnàstica Rítmica Puçol. «Però som una directiva amb moltes ganes de treballar perquè les xiquetes practiquen un esport molt dur però alhora molt bonic, que les proporciona una gran disciplina per a la vida, perquè fomenta molts valors».

El trofeu és també el primer acte del seu aniversari, perquè el club local, que va nàixer en 1993, complix 25 anys de vida i ho vol celebrar amb una variada programació entre les quals ja tenen clares «una exposició en la Casa de la Cultura, amb fotos recopilades en col·laboració de l'anterior directiva, una gala especial amb sorpreses i un sopar en la qual convidarem a la Federació i a l'Ajuntament».

Informa: Sabín | Cartell: Club Gimnàstica Rítmica Puçol

079-gimnasia-ritmica-4

01 Febrer 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres