Participa en el tàndem de llengües i reforça el teu coneixement de l'anglés

Vols posar en pràctica el teu anglés? Saps anglés, però vols millorar el teu castellà? Aleshores, t'interessarà participar en l'intercanvi d'idiomes que prepara la veïna de Puçol Cristina Ibáñez per als dijous, a les 7 de la vesprada, on no importa el nivell de llengües ni l'edat… tan sols fa falta tindre interés i ganes d’aprendre!

«Crec que és necessari tindre un nivell més alt d'anglés», opina Cristina Ibáñez, organitzadora del tàndem. «Aprenem més a escriure'l, però no tant a parlar-lo». Com li agrada l'idioma i «volia que existira un grup d'intercanvi on posar-lo en pràctica, vaig decidir crear-lo».

Per a participar en les reunions, «no cal tindre un nivell alt, només fa falta ganes d’aprendre. Mentre es tinga interés, mai és tard». Cristina anima a no tindre vergonya i afegeix que «l'edat no importa».

L'organitzadora planteja celebrar les reunions els dijous a les 7 de la vesprada: «crec que és un bon dia i una bona hora; encara que, conforme es vaja creant el grup, podem parlar-ho per a veure quin dia ens ve millor». El lloc elegit, a Puçol, dependrà de les persones que s'apunten. Els interessats poden accedir a la pàgina de Facebook https://www.facebook.com/groups/TandemInglesEspanolPuzol/.

A través d'una conversació grupal, en la que es trenque el gel, es planteja «tractar temes diversos, des de qüestions lliures fins al debat d'afers concrets. És una manera d'entrar en contacte amb gent nativa i realitzar un intercanvi d'idiomes. Potser hi haja persones que no parlen molt bé espanyol, però sí coneguen l'anglés». La creació de grups xicotets tampoc es descarta en un futur.

Aquesta activitat és una manera de reforçar el coneixement dels idiomes. «La intenció és que sorgisca una conversació natural. Si hi haguera gent amb dubtes d'anglés, gramàtica… s'intentarien solucionar entre tots», explica Cristina.

Informa: Nicolás D'Opazo | Fotos: Susana Fernández

037-club-conversacion-anterior-2

17 Gener 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres