El bàsquet compleix 30 anys a Puçol amb el major planter de la seua història

L'agost passat va entrar una nova directiva al Club Esportiu Bàsquet Puçol per a injectar noves idees i un nou impuls a l'esport de la canastra en la població i els resultats ja són visibles: a la fi de 2017, en la presentació de l'escola i el club, van desfilar pel Palau d’esports 104 jugadors de 10 equips, destacant la recuperació de l'equip femení aquesta temporada, després d'una dècada sense xiques representant al club local.

Miguel Ángel Fernández és el nou president del CEB Puçol. Arriba com a recanvi de l'incombustible Juanjo Sancho, un home que ho ha sigut tot en el bàsquet local i que després de dues dècades com a jugador i directiu, liderant la supervivència de l'esport de la canastra en la població, ara es jubila.

El seu treball no ha passat desapercebut i, com a agraïment, la nova directiva ja li ha retut homenatge amb lliurament de placa inclosa.

La nova directiva arriba amb noves idees per a portar nous aires al club i els resultats ja són visibles: «esta temporada comptem amb deu equips i més de cent jugadors, destacant la creació de dos equips benjamins, dos alevins i un femení, en total tres de nova creació, la qual cosa suposa un augment de trenta alumnes en el planter enguany», apunta el president.

I no parlem només de quantitat, també els resultats estan arribant: el Sènior A va pujar l'estiu passat a lliga Preferent i marxa capdavanter destacat en la seua nova categoria. A més, la majoria dels seus jugadors també són entrenadors dels equips de les categories inferiors, de l'escola, d'ací la gran sintonia que existeix entre els xicotets i els seus entrenadors: són l'espill on es miren.

«Part de l'èxit es deu al fet que hem possat en marxa les jornades de portes obertes per a potenciar este esport en la població», assenyala el vicepresident, Vicente Sebastiá Puchol. «Els interessats a provar el bàsquet poden acudir durant diversos dies als entrenaments i a les classes de l'escola municipal, veure si els agrada l'ambient, provar i, si finalment els atrau, llavors s'inscriuen. Una forma immillorable de comprovar si la canastra és el seu… i hem tingut una gran resposta entre els joves».

L'altra gran novetat de la temporada és la recuperació del bàsquet femení, després d'una dècada sense comptar amb equip a Puçol: «és una gran notícia per a l'esport local i esperem que continue creixent el bàsquet; des de l'Ajuntament felicitar-los per aquest assoliment i esperem que el creixement del club continue en els pròxims anys», apunta el regidor d'Esports, Xavier Alcácer

Com, a més es compleixen 30 anys de la creació del club, en 2018 hi ha previstos diversos actes per a celebrar-ho, des d'una exposició commemorativa fins a algunes sorpreses que s'aniran desvetlant abans de l'estiu.

Tot açò és un bon exemple del treball diari no solament de Miguel Ángel i Vicente, sinó també de la resta d'aqueixa nova directiva que ha arribat amb ganes de treballar i aportar noves idees: Alfredo Querol (secretari), Manuel Teva (tresorer), David Naturil (director esportiu) i Jorge Ebrio (vocal).

Informa i fotos: Sabín

fotos facefotos facefotos facefotos face

006-club-baloncesto-4

15 Gener 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres