L'Escola de Nadal més nombrosa de la història aposta per un món de sensacions

Este matí s'ha posat en marxa l'Escola de Nadal, que en esta edició ha batut rècords de participants, amb 111 alumnes d'educació infantil a 6t de primària que disfrutaran de 8 dies d'activitats matinals, acompanyats per 10 monitors i un coordinador. L'escola, organitzada per l'Àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Puçol, inclou activitats tan atractives com un taller de cuina, un espectacle infantil de mim, un dia complet en Expojove i la gran festa final del divendres 5 de gener.

«Hem apostat per la continuïtat dels tallers de cuina, que tan be van funcionar en el nadal passat, i per una actuació en directe en el col·legi públic Bisbe Hervàs, on se celebra esta escola, que en este cas serà un clown», apunta la regidora responsable del projecte, Mar Mazo.

L'Escola de Nadal va sorgir en l'Àrea de Benestar Social com a suport als pares que treballen en els períodes de vacances escolars i tenen problemes per a deixar als seus fills amb altres familiars. Però amb el temps esta oferta ha anat evolucionant per a oferir activitats més atractives per als alumnes, la qual cosa ha suposat un augment de participants, que en esta edició nadalenca supera el centenar, malgrat que la previsió era de 80 alumnes, aconseguint un total de 111 inscrits.

Del 26 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener, els alumnes de 3 a 12 anys, aproximadament, ocuparan diferents instal·lacions del col·legi Bisbe Hervàs durant els matins, sota l'atenta mirada de 10 monitors i un coordinador, tots ells fent possible el projecte presentat en el seu moment pel Grup Tot, per a desenvolupar esta Escola de Nadal.

«Sota el lema Per un Món de Sensacions, hem organitzat una àmplia varietat d'activitats creatives, tallers i excursions, perquè els xiquets gaudisquen de sensacions que hui dia són arraconades pel predomini dels jocs de pantalla: ací potenciem el joc en grup, el compartir el temps amb els companys i el recuperar els jocs manuals que cada vegada tenim més oblidats», apunta el coordinador, Aitor Caballer.

Per apenes 20 euros, els pares tenen la garantia que els seus fills van a estar les dues setmanes de vacances ben atesos, gaudint d'experiències gratificants i fins i tot d'una excursió durant el dimarts 2 de gener a Expojove.

Millors sensacions, impossible. 

Informa i fotos: Sabín

fotos face

939-escola-nadal-2

26 Desembre 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres