Presentació de «Del desafío a la bendición» en la Casa de Cultura

El pròxim divendres 22 de desembre tindrà lloc la presentación del llibre Del desafío a la bendición en la sala de la banda de música de la Casa de Cultura de Puçol, ubicada en la segona planta, a les 19.30 hores. L’esdeveniment comptarà amb la presencia de l’autora, Paz Esteve, i es tractarà d’un acte d’entrada lliure i gratuïta.

En la sinopsi del seu escrit, l’autora Paz Esteve presenta les següents qüestions:

«Quan rebem sobtadament un GRAN COP en la nostra vida, el primer que pensem és ¿però QUÈ he fet JO per merèixer això? ... A vegades obtenim cruels respostes al nostre voltant depenent de les nostres creences religioses, científiques o filosòfiques, però lluny de ser un Càstig Celestial o un Premi Terrorífic d'una Loteria Universal que "t'ha tocat sense més", has de saber que hi ha certs secrets guardats en secret perquè TU descobreixis el GRAN-DEESSA que ETS.

Tots travessem alguna vegada moments difícils que assoten les nostres vides, i des de la meu experiència personal vull indicar-te que pots superar-ho, gestionant les emocions i records (dolents) que segueixen emmagatzemats des del TEU PASSAT, vivint activament el TEU PRESENT reconeixent qualitats i sincronicitats perquè no et rendeixis, i alhora ser conscient que el TEU FUTUR ho estàs creant exactament en aquest moment.

Amb aquest Mètode pots re-conduir la teva vida cap al ÈXIT que TU vols mitjançant 3 passos:

SANA EL TEU PASSAT

Clarifica EL TEU PRESENT

REINVENTA EL TEU FUTUR

Junts descobrirem que els DESAFIAMENTS anuncien el nostre aprenentatge i marquen el punt d'inflexió en el moment precís per TRANSFORMAR la nostra Consciència i la Percepció de la realitat, i això significa Ser Valents, afrontar-la malgrat la por i convertir-te en el HEROI DE LA TEVA VIDA. Estàs disposat?.»

Tots els interessats podrán acudir a la presentación del llibre en Puçol el divendres 22, les 19.30 hores, en el segon pis de la Casa de Cultura.

Informa: Nicolás D’Opazo | Cartell: Paz Esteve 

21 Desembre 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres