Busseig Trotafons clausura la temporada 2017 amb un balanç molt positiu

El passat dissabte 2 de desembre va tindre lloc a Puçol el sopar que va tancar oficialment la temporada 2017 del Club de Busseig Trotafons, tot i que fins a final d'any continuaran participant en activitats com la jornada de tratges eixuts a Calp, l'afonament de l'arbre de Nadal a Canet i les habituals immersions de cap de setmana en la zona del nostre municipi. El balanç de les activitats d'enguany és molt positiu.

El club va ampliar el seu mobiliari per a una millor custòdia del material i va acabar tota la documentació pendent per al bon funcionament del club. A més, es va adherir a un altre grup de treball dependent de la Universitat d'Alacant en el control de les nacres, que estan passant per un moment crític i estan morint sense tindre encara les causes clares.

Així mateix, el col·lectiu va participar en tres campionats de fotografia submarina i ha seguit tant amb els cursos de formació contínua com amb les titulacions de busseig.

L'associació va visitar les reserves marines de la Comunitat Valenciana amb l'excepció de les illes Columbretes, però va ampliar fronteres i va visitar Illes Medes i Eivissa.

En definitiva, encara que es tracta d'un any que va començar amb molts problemes, el temps posa a cada un en el seu lloc i hui, més que mai, el Club de Busseig Trotafons està sòlidament preparat per a assumir els reptes que la pràctica del busseig exigeix amb plena seguretat.

Com no podia ser de cap altra manera, l'associació té les portes obertes a tot aquell que li cride l'atenció aquest món del busseig responsable i segur, i s’encarregaran que l’ame com l'amen ells.

Informa i fotos: Ximo Huerta

fotos face

889-trotafons-cena-navidad-4

11 Desembre 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres