Pactem Nord realitza un curs de vendes amb pràctiques per a desocupats

Les 20 persones desocupades que conformen l'alumnat d'un curs d'atenció al client i vendes de Pactem Nord realitzaran pràctiques en diferents empreses col·laboradores de l'Horta Nord amb possibilitat real de contractació laboral. El curs s'inscriu en la línia de col·laboració de l'entitat amb el programa Incorpora de l'Obra Social la Caixa i es realitza amb la participació de l'Ajuntament d'Alboraya.

Les pràctiques són un element fonamental en el desenvolupament formatiu i s'ajusten als requeriments formatius i no laborals, com va succeir en altres edicions passades del curs, assenyalen des de Pactem Nord. El curs planteja l'objectiu de formar l'alumnat i aconseguir ocupació en comerços especialitzats de diferents sectors.

Pactem Nord és l'entitat coordinadora del programa Incorpora a la Comunitat Valenciana, una iniciativa dedicada a la integració laboral d'aquells col·lectius de persones amb més dificultats a l'hora d'accedir a una ocupació.

Les empreses col·laboradores que han acollit alumnat en pràctiques durant les tres edicions celebrades d'aquest curs evidencien bones pràctiques en material de responsabilitat social, apunten des de l'entitat. A més, disposen d'una font de reclutament i selecció de professionals desocupats que han adquirit coneixements sobre el món de les vendes i la logística amb aquesta acció formativa.

El perfil de l'alumnat que ha iniciat les pràctiques és divers, ja que s'inclou tant menors de 30 anys amb escassa formació com joves que busquen la seua primera ocupació, així com majors de 45 anys i persones amb algun tipus de discapacitat, enumeren des de Pactem Nord.

Tots ells van visitar dues empreses de l'Horta Nord, on es van oferir dos jornades de formació in situ. Els participants del taller van tindre ocasió d'aprendre sobre la recepció i gestió de productes, l'execució de comandes online, nous processos de venda, la importància del tracte al client i totes les fases de venda d'un producte, així com el funcionament d'un magatzem. Un jove que va realitzar el curs en una edició anterior va dur a terme l'explicació en una de les empreses, ja que actualment treballa en aqueixa companyia.

Informa: Nicolás D’Opazo | Fotos: Pactem Nord

13 Novembre 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres