Amadeo Zanón premiat durant el festival de fi de curs de les escoles de música

Amadeo Zanón premiat durant el festival de fi de curs de les escoles de música

 

Actuació de l'escola de cant d'estil.

A pesar que les obres en l'ascensor del saló d'actes de la Casa de Cultura han obligat a suspendre o traslladar alguns dels actes previstos, entorn de la festivitat de Sant Joan hi ha una exhibició que tots els anys roman inalterable: el festival de fi de curs de les escoles municipals de música, rondalla, tabal i dolçaina.

Enguany l'actuació es va realitzar el divendres, 20 de juny, a les 6.30 vesprada, i va comptar amb dos novetats: l'actuació de l'escola de ''cant d'estil'' i l'entrega de diplomes del Certamen d'Interpretació Musical ''Vila de Puçol''.

Va obrir l'acte l'Escola Municipal de Rondalla i Danses, dirigida per Maribel Crespo i Ferran Roig, que va interpretar tres peces: ''Jota d'Alfarp'', ''Xixarra'' i ''Jota de Puçol''.

A continuació, l'Escola Municipal de Cant d'Estil va oferir interpretacions individuals i, com a colofó, ''L'u i el dos'', una peça cantada a dos veus per Toni Roca i Fernando Ferrer.

L'intermedi va servir per a realitzar l'entrega de diplomes del Certamen d'Interpretació, on el gran guanyador va ser Amadeo Zanón, que va obtindre el primer premi en quart curs amb només onze anys: ''esta és la tercera vegada que em presente al certamen i la primera ocasió que obtinc el primer premi... encara que com ja porte cinc anys practicant amb la trompeta espere que no siga l'últim''.

Per a tancar l'acte, la banda juvenil, davall la direcció de Pedro Giménez, va interpretar peces d'Elton John, Claverol, Hantrast i un popurri de cançons de pel·lícules de John Williams.

Amadeo Zanón rebre el premi.

25 Juny 2003
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres