Agafa la teua bicicleta i anima't a fer ciclisme a Puçol

En 2016 va nàixer el CTP (Ciclisme Terra de Puçol), un nou club dedicat a “fomentar la pràctica del ciclisme en un ambient de germandat, no competitiu”, apunta Miguel García Flores, el seu president. Un col·lectiu de veterans de la bicicleta que aposta per les eixides els caps de setmana, les marxes cicloturistes i qualsevol activitat que servisca per a promocionar aquest esport en la població, incloses col·laboracions durant les distintes festes de l'any.

Disfrutar del passeig amb bicicleta, encara que amb eixides que poden superar els 100 quilòmetres de distància, però sense afany de competir, només fer turisme a l'aire lliure per a mantindre's en forma, conéixer nous llocs i, per descomptat, disfrutar de l'esmorzar en bona companyia.

A l'agost ens vam constituir com a associació i ja tenim quaranta inscrits”, explica Miguel García. “La majoria som veterans, però volem crear una escola en què els xiquets i xiquetes aprenguen a circular amb bicicleta, és a dir, una escola orientada a l'educació viària”.

Els interessats en “fitxar” per esta nova associació poden contactar amb ella a través de la pàgina de Facebook del CTP.

Informa: Sabín i D’Opazo | Fotos: Cycling Team Puçol

fotos face

765-ctp-puçol-1

27 Octubre 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres