Article d'Esquerra Unida del mes d'octubre: “Gavilán pollero”

Este és l'article d' Esquerra Unida d'octubre, titulat Gavilán pollero. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

El gavilán pollero (Torrentis facharensis) és un au fòssil. Igualment és conegut com a Torrente común o aguilucho de ala azul. De vegades es mimetitza amb la constitució i pareix del gènere democratensis, però la seua actitud de menyspreu cap a altres espècies de l'ecosistema els delata. El seu plomatge està format per dos bandes roges i una groga quasi sempre preconstitucionals, una altra varietat de l'espècie té un floc blau sobre el seu plomatge senyera. Des de colomins patixen trastorn compulsiu judeo-masónic-comunista.

És originari de la Reserva Espiritual d'Occident, establint-se des del sud dels Pirineus fins al sud de la península Ibèrica, estant el seu hàbitat sempre de cara al sol. Té més desenvolupades les extremitats superiors, però a causa d'una patologia que patixen en la seua única neurona s'els rigidiza l'extremitat dreta, igualment a causa de la ingesta prolongada d'anabolitzants patixen habitualment d'atròfia testicular.

El gavilán pollero és considerat com un au carronyera, s'enfurix molt ràpidament quan veu quatre línies roges sobre un fons groc i reacciona violentament davant de qualsevol altre ser que pense diferent, activitat esta (la de pensar) que encara no ha aconseguit desenvolupar. Es desplaça en porcades ja que sol és molt temorós. Té aversió a la cultura, als teatres Micalet, també les celebracions de principis d'octubre d'altres espècies, sobretot si són del gènere izquierdensis. Les bandades d'adults agraden d'atacar a altres espècies basant-se en la supremacia que creuen tindre, se suposen en la possessió de la veritat i intenten eliminar al diferent. Es desconeix d'on obtenen els recursos per a mantindre's al llarg del temps.

Cooperen amb altres espècies, Gavina Popularis i Citadinis, que s'aprofiten del gavilán pollero ja que els fa el treball brut. Són tolerats sorprenentment per benemeritus i maderensis que haurien de ser espècies rivals.

La introducció interessada o la tolerància d'esta espècie en un ecosistema ocasiona habitualment greus conseqüències en l'estabilitat del mateix, exemples de sobra hi ha en el passat. L'efecte és imprevisible i solen produir-se desenllaços insospitats (per exemple veja les desastroses conseqüències ecològiques de la introducció produïda a França, els Països Baixos i Àustria).

“Totaforma de menyspreu, si intervé en política, prepara o instaura el feixisme”

(Albert Camus)

Una opinió d’Esquerra Unida

 

26 Octubre 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres