Article del PSOE del mes d'octubre: “La bandera de la sanitat valenciana”

Este és l'article del PSOE d'octubre, titulat La bandera de la sanitat valenciana. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

El PP de la Comunitat Valenciana ha passat d'estar en la Diputació comptant els bitllets de la corrupció per mils a ser el millor defensor de la pàtria valenciana, definint-se com el partit de les persones, del que pensa en el futur dels valencians i valencianes, o inclús fent veure que és l'únic partit que té la solució per a tots els mals. Mala qüestió seria que no tingueren el remei quan van ser ells el que els van crear, han sigut i són el partit més tòxic per a l'autogovern Valencià.

Doncs bé, lluny d'entrar en estos discursos buits, els socialistes valencians seguim en el nostre treball d'apanyar aquell abandó històric, que l'anterior executiu de Camps havia instaurat amb la salut pública valenciana, no perquè l'anterior Consell fóra deliberadament torpedinant tot allò que portara el nom de públic, que també, sinó perquè els socialistes creiem en la sanitat universal, però de veritat.

És per açò que la Diputació de València ha decidit posar en marxa un nou pla d'atenció als diferents centres de salut de la província, en els que el poble de Puçol ha eixit beneficiat amb més de 180.000 € amb un únic fi: millorar el nostre centre de salut.

En què consistix la millora? Perquè encara que parega increïble i després de 20 anys de deixadesa, per fi s'ampliarà el centre de salut amb 3 noves consultes, 3 electrocardiogrames, reparació de les cobertes i la fatxada, de l'equip de climatització i aportacions en material i equipament divers.

Tal vegada no ho parega, però açò és de justícia, una justícia social que el poble de Puçol es mereix i del que els socialistes hem reclamat una i mil vegades, i és ara quan fent ús de la política, els socialistes volem traslladar a tot el món que per a nosaltres sí que estan primer les persones, perquè és la nostra obligació com a dirigents, però el que és més important, és que és el dret de tots com a ciutadans poder accedir a una sanitat cada dia millor.

Això i que pensem —i així ho diem obertament— que la sanitat i l'educació no són negocis. Amb això no es juga.

Tan sols ens falta aconseguir que l'atenció hospitalària a domicili siga una realitat per a la platja o les urbanitzacions, i no pararem fins a aconseguir-ho. És el nostre treball, la nostra obligació, però sobretot, un dret.

Una opinió del Grup Municipal Socialista

26 Octubre 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres